У місті Кам'янське Дніпропетровської області у дівчини викрали коня по кличці Ультрас. Тварину вдалося розшукати і повернути додому через три доби, розповіли в місцевій поліції.

За словами правоохоронців, 13 червня, до них звернулася господиня коня. Вона розповіла, що домашнього улюбленця викрали з пасовища ще 10 червня: невідомі перерізали мотузку і викрали тварину. Кілька днів вона намагалася розшукати його самостійно, поки їй не повідомили, що коня бачили в компанії незнайомого чоловіка.

Дівчина звернулася до правоохоронців з проханням допомогти повернути улюбленця. Ті повідомили, що кінь вже знайдений – про його місце знаходження поліцейським розповів небайдужий громадянин.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Виявилося, що злодії кинули коня прив'язаним до стовпа біля залізничного переїзду. Мотузка була настільки короткою, що кінь кілька днів не міг нічого ні їсти, ні пити. Прибувши на вказане місце, поліцейські відв'язали коня, напоїли його і почали шукати власника. Через кілька годин до них зателефонувала дівчина, якій належить тварина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Коня благополучно повернули додому, він здоровий, його життю ніщо не загрожує.

Нагадаємо, раніше на Дніпровщині рибалка впіймав справжнісінького монстра.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Білозерському національному природному парку затримали браконьєрів.

Також Знай.uа" писав, що запорожці масово труяться несвіжими продуктами.