У Дніпрі в ніч на неділю, 14 червня, на проспекті Героїв автомобіль BMW в'їхав у McDonalds. На щастя, аварії ніхто не постраждав.Сталася пригода близько другої ночі.

Про це повідомляє Інформатор з місця події.

На даний момент всі обставини ДТП не з'ясовані. Відомо, що автомобіль виїхав на літній майданчик ресторану з боку паркування, пошкодивши 3 секції огорожі, 2 ліхтаря, 2 стола і зупинився впритул до самої будівлі. На місці працюють співробітники патрульної поліції. На майданчику в момент аварії людей не було.

фото: Інформатор
фото: Інформатор

Нагадаємо, у Дніпрі на вулиці Житомирській сталося ДТП – водій Москвича протаранив паркан приватного будинку і змився з місця події.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото: Інформатор
фото: Інформатор

фото: Інформатор
фото: Інформатор

фото: Інформатор
фото: Інформатор

Як стало відомо, дорожньо-транспортна пригода сталася у середу, 10 червня на вулиці Житомирській в Індустріальному районі Дніпра. За розповідями очевидців, водій Москвича врізався в паркан приватного сектора, а оскільки був у нетверезому стані, втік з місця пригоди.

Через зіткнення паркан розсипався, а передня частина автомобіля згорнулася в гармошку. Більше ніяких подробиць ДТП не повідомлялося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий