У Дніпрі на Лівому березі жителька виявила справжнього монстра – рогата комаха була розміром з її долоню. Про свою знахідку користувачка Юлія Коломієць розповіла в Facebook-спільноті "Райончик".

Як стало відомо, в руки Юлії попалася рідкісна комаха – жук-олень. Таку назву йому дали через яскраво виражені важкі роги. І незважаючи на страхітливий вигляд жука, насправді він нешкідливий.

Жук-олень / фото: Юлія Коломієць в Facebook

Жук-олень / фото: Юлія Коломієць в Facebook

Жителька розповіла, що знайшла його біля місцевого магазину і буквально врятувала від ніг перехожих. Пошкодувавши комаху, дівчина віднесла її у безпечне місце і закликала інших цінувати природу навколо.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Півгодини тому цей 9-ти см красень цілком міг бути роздавлений біля Мясолюба, а просто так. Хтось боїться, хтось гребує, більшості просто плювати (розчавив, ну так і шо?!). Підскочила, забрала з-під ніг натовпу. Віднесла на територію поліклініки-2-ой амбулаторії. Хочу нагадати: жук-олень один з найбільших жуків в Європі і в багатьох країнах занесений в Червону книгу. Дуже доброзичливий малий, з характером))). Якщо побачите-не чавіть, у самців і так короткий життєвий цикл, віднесіть в більш-менш безпечне місце. Побережіть природу, - написала Юлія.

Нагадаємо, раніше на Днепровщине чоловік вистрелив у собаку.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпрянка виявила в квартирі величезну змію.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром до рибалок навідався лисеня в пошуках їжі.