У Дніпрі на житловому масиві Покровський (кол. Комунар) водій іномарки влаштував перегони з поліцією в кращих традиціях голлівудських бойовиків. Але не пощастило – водія затримали, а автомобіль відправився на штрафмайданчик. Про нічну погоню розповідає прес-служба Патрульної поліції в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 14 червня. Патрульні Дніпра помітили автомобіль Mercury Cougar, який пересувався по місту без підсвічування номерного знака. За допомогою проблискового маячка правоохоронці попросили машину зупинитися біля узбіччя, проте водій проігнорував прохання поліцейських і, втиснувши педаль газу, намагався втекти з їх поля зору.

П'яний дніпрянин влаштував погоню з поліцейськими / фото: Патрульна поліція в Facebook

Патрульні розповіли, що водій неодноразово порушив правила дорожнього руху, поставивши під загрозу здоров'я випадкових перехожих та інших автомобілів. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наздоганяючи машину деякий час патрульні заблокували його службовими авто. Навіть перебуваючи в безвихідному становищі, винуватець все одно намагався втекти, але був затриманий правоохоронцями. Як з'ясувалося, водієм виявився 23-річний хлопець, позбавлений водійських прав за водіння в нетверезому вигляді. На цей раз він потрапив поліції з ознаками наркотичного сп'яніння, проте від проходження медичного огляду відмовився.

Машину забрали на штрафмайданчик, а хлопця доставили в райвідділ. Він отримав адмінпротоколи за статтею 130 (за водіння в стані сп'яніння), за статтею 122-2 (невиконання вимоги про зупинку), а також за керування без відповідних документів і створення аварійної ситуації на дорозі.

Нагадаємо, раніше дніпрянин на BMW в'їхав у McDonalds і розніс літній майданчик.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські рятувальники витягли з піщаної пастки позашляховик.

Також Знай.иа писав, що у Підгородньому водія ВАЗа затиснуло в автомобілі в наслідок зіткнення з електроопорою.