У Дніпрі перехожі помітили черговий голий перформанс – повністю оголений чоловік виставив свої інтимні місця напоказ посеред вулиці. Відповідними кадрами поділився Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

останнім часом дніпряни стали все частіше помічати оголених чоловіків на вулицях міста, але що послужило цьому причиною – невідомо. Один з таких кадрів був недавно помічений на проспекті Богдана Хмельницького неподалік від ресторану "Бакинський Дворик". Дніпряни зняли, як повністю оголений чоловік стояв посеред вулиці і хвалився своїми причандалами перед перехожими і проїжджаючими машинами.

Автор посту іронічно припустив, що на такі вчинки людей стала штовхати нестерпна спека: "через спеку горять плати".

Варто нагадати, що нещодавно у Дніпрі біля культурно-ділового центру Менора городяни виявили голого чоловіка – городянин заблокував вхід в будівлю, розкинувши руки по сторонам і засвітивши інтимні місця.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Пізніше на місце події прибули співробітники поліції, які затримали порушника. Цей момент також потрапив на камеру. Правоохоронці одягли на голого чоловіка наручники, посадили в автомобіль і відвезли у відділок.

Інформація про те, що сподвигло чоловіка на такий дивний вчинок залишається невідомою.

Нагадаємо, раніше абсолютно гола харків'янка показала пішоходам і водіям стиглі персики.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві гола дівчина показала, як "правильно" переповзти зебру.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі голий чоловік бігав по вулиці і вів себе неадекватно.