У місті Марганець Дніпропетровської області однорічна дитина ледь не загинула, напившись бензину. Про подробиці події розповідає видання "МОСТ-Дніпро", посилаючись на слова директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медичних катастроф Радій Шевченко.

Повідомляється, що інцидент стався близько тижня тому, 9 червня. Маленька дитина напилася бензину і відправилася, у зв'язку з чим батьки поспішно викликали бригаду швидкої допомоги. Медики терміново госпіталізували малюка в місцеву лікарню. Більше ніяких подробиць Радій Шевченко не повідомив.

На даний момент невідомо, як однорічна дитина змогла отримати доступ до пального.

Під Дніпром однорічна дитина напився бензину / скріншот з відео

На жаль, діти ледь не щодня страждають через необережність дорослих. Так, за словами Радія Шевченка, в області за минулий тиждень «швидка» виїжджала на виклики до дітей майже 1500 разів! Поряд зі звичайними проблемами, пов'язаними з захворюваннями, були і НП.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

9 червня в Дніпрі бригада екстреної допомоги надавала допомогу хлопчикові віком 3,7 років, який впав з дитячої гірки заввишки майже 3 метри. Діагноз – травма шийного відділу хребта, тупа травма живота, дитина була госпіталізована в обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали з чоловіка обручку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі виявили труп утопленика.

Також Знай.иа писав, що 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.