У вівторок, 16 червня, Дніпро знову постраждав від потужної зливи – уникнути повалених дерев і затоплених вулиць не вдалося і цього разу. Про нові постраждалі автомобілі під час грози розповідає "Інформатор" з місця подій.

У Дніпрі дерево впало на два автомобілі / фото: Інформатор

Повідомляється, що інцидент стався вчора близько 17:00 на провулку Ушинського. Незважаючи на спекотну погоду вдень, до вечора в Дніпро знову прийшла гроза і ураган. Ще буквально кілька днів тому стихія повалила безліч дерев прямо на автомобілі, затопила вулиці, обірвала електромережі та інше. На цей раз все сталося приблизно також, тільки в менших масштабах.

За інформацією видання, на припарковані автомобілі Mercedes і Daewoo впала стара акація, зім'явши дах і вікна. На щастя, на місці події нікого не було, тому ніхто не постраждав. До місця очевидці події викликали співробітників ДСНС в Дніпропетровській області – вони розпиляли дерево і прибрали його з автомобілів і проїжджої частини. Місцеві розповіли, що воно вже давно було аварійним.

У Дніпрі дерево впало на два автомобілі / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Дніпрі дерево впало на два автомобілі / фото: Інформатор

Синоптики попереджають: у Дніпрі оголошено штормове попередження, тому не рекомендується паркувати свої авто або знаходитися під аварійними деревами, хиткими конструкціями.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі стихія "втопила" в калюжах гордість Філатова за 102 мільйона.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі розвалюється фундамент історичної будівлі.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов подав клопотання про перейменування вулиці Короленка в глухий кут Коломойського.