Дніпровські комунальники почали розсилати городянам смс-повідомлення з проханням самостійно перефарбувати свій гараж. Подробицями інциденту поділилася користувачка Facebook Євгенія Мальцева для спільноти "Калиновая Днепр".

Євгенія розповіла, що КП "Благоустрій" почало розсилати власникам гаражів смс-повідомлення з проханням про те, щоб ті перефарбували свій гараж в потрібний колір. Такі повідомлення почали приходити жителям всього міста.

Комунальники вимагали городян перефарбувати гаражі в світло-сірий колір. Очевидно, це було зроблено для того, щоб він не нагрівався під час спеки, як це відбувається з темними відтінками.

Дівчині стало цікаво, що буде, якщо городяни не підуть вимоги міської влади: "Що буде, якщо не пофарбують в потрібний колір? Демонтують гараж? Це законно?"

Вона зазначила, що зараз власники автомобілів змушені платити близько 260 гривень в місяць, які повинні йти в міський бюджет.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пост Євгенії Мальцевої в Facebook / скріншот

СМС-повідомлення від КП Благоустрий / фото: Євгенія Мальцева в Facebook

Учасники групи почали активно міркувати на цю тему, вважаючи, що в даній ситуації влада міста неправа, оскільки повинна була самостійно надати фарбу або сплатити хоча б половину її вартості.

Коментарі під постом Євгенії Мальцевої в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Євгенії Мальцевої в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Євгенії Мальцевої в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі ураган "припаркував" дерево на машини.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі стихія "втопила" в калюжах гордість Філатова за 102 мільйона.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі розвалюється фундамент історичної будівлі.