В Дніпро, крім масштабних ураганів, прийшла і літня спека, у зв'язку з чим все більше городян хочуть відправитися позасмагати на місцеві пляжі. У Дніпровській обласної адміністрації розповіли, які пляжі вже готові приймати відпочиваючих.

У Дніпропетровській області вже практично завершили підготовчі роботи для відкриття купального сезону на 10 пляжах області. Семеро з них вже офіційно готові приймати відпочиваючих.

Там очистили дно водойм, помили і продезінфікували пляжне обладнання, підсипали піску, відремонтували громадські туалети, – розповіли в ОДА.

У Дніпропетровській області починають відкривати пляжі / скріншот з відео

Крім цього, зазначили в Облдержадміністрації, відвідувачам пляжів необхідно суворо дотримуватися дистанції в 2 метри. Всі співробітники, які обслуговують відпочиваючих зобов'язані носити засоби індивідуального захисту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пляжі в Дніпропетровської області відкрили у наступних місцях:

Дніпро

  • Монастирський острів;
  • зона відпочинку Сагайдак (колишній Воронцовський пляж);
  • Придніпровський парк.

Кам'янське

  • район річкового порту на правому березі.

Нікополь

  • вул. Набережна.

Павлоград

  • парк ім. Першого травня.

Зеленодольськ

  • вул. Паркова.

Нагадаємо, раніше дніпровські комунальники почали розсилати городянам смс-повідомлення з проханням самостійно перефарбувати свій гараж.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі під час грози провалився дах популярного ТЦ.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі після бурі дереьвя впали на припарковані авто.