У Кривому Розі засудили 29-річного чоловіка, який раніше напав на 11-річну дівчинку, відібравши у неї цінні речі. Про подробиці події розповідає видання "Кривий Ріг LIFE", посилаючись на рішення Криворізької місцевої прокуратури №2.

Відомо, що інцидент стався в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області 1 лютого 2019 року. У Тернівському районі міста 29-річний чоловік підбіг до 11-річної школярки, яка поверталася зі школи додому. Він напав на неї ззаду, заткнувши рот рукою, відвів у безлюдне місце і під загрозою ножа заволодів її мобільним телефоном.

У Кривому Розі засудили чоловіка, який пограбував 11-річну дівчинку / фото: відкриті джерела

Про подію одразу ж повідомили в поліцію. В ході розшукових заходів дільничні офіцери Тернівського відділення поліції розшукали грабіжника. Ним виявився безробітний, раніше не судимий житель Кривого Рогу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій).

По завершенню розслідування, прокурор Криворізької місцевої прокуратури №2 Кучерук Т. В. повідомив про підтримку відомством публічних звинувачень на адресу 29-річного грабіжника. Згідно з рішенням Тернівського районного суду Кривого Рогу чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше в місті Марганець Дніпропетровської області однорічна дитина ледь не загинув, напившись бензину.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали обручку з чоловіка.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі виявили труп утопленика.