У середу, 17 червня, дніпровські рятувальники допомогли вибратися з пастки пораненій сові, яка застрягла в проводах. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався 17 червня на вулиці Панікахи Соборного району Дніпра. Співробітник адміністративної будівлі звернувся на гарячу лінію Служби спасіння "101" оскільки помітив, як за вікном сова застрягла в проміжку між стіною і віконним прорізом.

У Дніпрі рятувальники витягли сову з пастки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

На місце події направили рятувальників відділення 19-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Коли рятувальники прибули на вказане очевидцем місце, вони помітили птицю, яка зависла на рівні третього поверху на будівлі. За допомогою драбини вони оперативно піднялися і звільнили пернатого з пастки. Як з'ясувалося, лапка сови була заплутана у дротах. А коли птах намагався вивільнитися самостійно, то сильно травмувався.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після звільнення поранену сову рятувальники передали ветеринарам. Зараз пернатий перебуває під опікою комунального підприємства "Зооконтроль" Дніпровської міської ради.

У Дніпрі рятувальники витягли сову з пастки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

У Дніпрі рятувальники витягли сову з пастки / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Нагадаємо, раніше в дніпровський притулок підкинули 20 цуценят, які терміново потребують допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі шукають будинок двоє цуценят, яких викинули на вулицю.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка врятувала від загибелі рідкісного жука.