У місті Кам'янське Дніпропетровської області стався курйозний випадок у дворі житлових будинків – автомобіль ВАЗ сам завівся і протаранив дитячий майданчик. Про подробиці події розповіла користувачка Katerina Golden Peony для Facebook-спільноти "Просто Дніпродзержинськ (Кам'янське)".

Безліч водіїв, які не мають власного гаража, звикли залишати автомобіль на парковці біля будинку і зі спокійною душею йти відпочивати. Але в цей раз в Кам'янському машина вирішила "не слухатися" і сама покататися без свого господаря.

В Кам'янському машина завелася сама і протаранила дитячий майданчик / скріншот з відео

Як розповіли очевидці події, автомобіль ВАЗ самостійно завівся, поки стояв на парковці у дворі на Металургів, 36, і поїхав. За підсумком машина протаранила лавочку на дитячому майданчику, що її і затримало на місці. Люди, які опинилися поруч, намагалися її відключити, але вона була закрита, а господар тривалий час не з'являвся. На щастя, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі мережі почали будувати самі різні здогади – хтось стверджував, що це магія чи повстання машин, а хтось намагався знайти цьому логічне пояснення:

Коментарі під постом Katerina Golden Peony в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Katerina Golden Peony в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Katerina Golden Peony в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молоду дівчину переїхали дві машини.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі буря повалила дерево на припарковані авто.

Також Знай.иа писав, що п'яний дніпрянин влаштував нічну погоню з поліцією.