У смт. Петриківка Дніпропетровської області в одній з родин трапилася біда – у Польщі на заробітках загинув 32-річний Роман Земляний. Його родина просить про допомогу всіх небайдужих у зборі коштів, щоб доставити тіло чоловіка на батьківщину. Про це розповіла користувачка Facebook Анастасія Підгорна.

Повідомляється, що Роман Земляний перебував у Польщі на заробітках. Він був хворий на цукровий діабет і щодня мав колоти собі дози інсуліну. Кількома днями раніше Роман повідомив родині, що його стан дещо погіршився, а пізніше родичам повідомили, що він загинув. Вочевидь, його самопочуття сильно погіршилося, що він не зміг самостійно вколоти собі ліки.

На Дніпропетровщині Романа чекали дружина Вікторія і двоє маленьких дітей – Назар і Олександра (8 і 6 років).

Під Дніпром сім'я загиблого чоловіка просить про допомоги / фото: Анастасія Підгорна в Facebook

Доставити тіло Романа на батьківщину вимагає великих фінансових витрат, а грошей у його сім'ї недостатньо. У зв'язку з цим вони звернулися за допомогою до небайдужих українців, які допоможуть зібрати необхідну суму грошей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як допомогти:

5168 7573 3420 7745
(Маркіяненко Дмитро – брат Вікторії).

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 093 88 66 277 (Діма).

Пост Анастасії Підгірній в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в дніпровський притулок підкинули 20 цуценят, які терміново потребують допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському мешканці згорілого будинку терміново потребують допомоги.

Також Знай.иа писав, що патрульний поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян.