У Дніпрі, 17 червня, пішла з життя юна криворожанка, яка до останнього боролася зі страшним діагнозом. Незважаючи на величезну кількість допомоги від небайдужих городян, медики не змогли врятувати її життя.

У Дніпрі загинула дівчинка, якій допомагало усе місто / фото з відкритих джерел

16-річна школярка з Кривого Рогу Аліна Михалковська в 2019 році зіткнулася зі страшним діагнозом – гострий лімфобластний лейкоз (рак крові) і гепатит С. Дівчинку мучили постійні запаморочення, непритомність, періодично йшла кров з носа і підвищувалася температура. Аліна довгий час ходила до різних фахівців, але жоден з них не міг поставити точний діагноз.

На початку квітня минулого року мені поставили страшний діагноз, який пролунав для всієї родини як вирок, здавалося, над землею нависла величезна грозова хмара і назавжди затьмарила білий світ, - написала Аліна.

Пост Аліни Михалковського в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Останні кілька місяців дівчинка лежала на стаціонарі у Дніпровській обласної клінічної лікарні. Днями їй стало значно гірше і їй терміново знадобилися 30 донорів крові. Безліч дніпрян відгукнулися на заклик про допомогу, однак дива не сталося – серце 16-річної Аліни зупинилося.

Пост Галини Полянської в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в дніпровський притулок підкинули 20 цуценят, які терміново потребують допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кам'янському мешканці згорілого будинку терміново потребують допомоги.

Також Знай.иа писав, що патрульний поліцейський з Дніпра терміново потребує допомоги городян.