У Дніпрі на автостанції стався кумедний інцидент – бабуся відмовилася виходити з салону автобуса, оскільки водій не дозволив їй їхати без маски. Про це розповів співробітник Департаменту транспорту і інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в середу, 17 червня, на автостанції в "Новому центрі". Літня жінка зайшла в салон автобуса без маски, а коли водій зробив їй зауваження, вона відповіла, що "не хвора коронавірусом, абсолютно здорова, а маска нікого не захищає, Кабмін ніякий карантин не вводив, а Зеленський вже не президент, його підмінили" і т. д.

І тим не менш, принциповий водій не здався і відмовився везти жінку без маски. диспетчер навіть запропонувала їй свою нову запаковану маску, однак жінка відмовилася, продовживши сидіти в салоні автобуса. Пасажирів були змушені пересадили в інший автобус, а на місце інциденту викликали поліцію.

У Дніпрі бабусю без маски не змогли вивести з автобуса / скріншот з відео

Правоохоронці прибули за дві години – весь цей час жінка продовжувала сидіти в салоні автобуса. Поліція суттєво не змінила ситуацію, залишивши бабусю і просто потиснувши плечима.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Був би мужик, ми б його під руки. А так вже ввечері в мережі з'явиться ролик, як поліція мордує бабусь. І багато ж повірять, навіть не розібравшись у ситуації, — сказали поліцейські.

Все ж жінку вмовили пересісти в інший автобус, проте, як тільки вона вийшла, вона відразу ж повернулась назад у салон. За підсумком, співробітники станції купили бабусі води, і водій повіз її на базу, оскільки більше не міг робити з нею рейси. Доїхавши до місця на вулиці Каштановій, жінка вийшла і попрямувала у бік зупинки громадського транспорту, щоб дістатися додому на Титова.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі з крана потекла вода з піском.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські рятувальники допомогли вибратися з пастки пораненої сові.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі помітили підлітків, які стріляли з пневматичної зброї біля дитячого майданчика.