У Дніпрі на 12-му кварталі сталася жахлива подія – водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його. Про подробиці трагедії розповідає видання "Інформатор" з місця події.

Повідомляється, що подія сталася в четвер, 18 червня. На вулиці Краснопільській на 12-му кварталі в районі будинку №9. Водій сміттєвоза переїхав свого напарника, коли здавав назад. Травми виявилися несумісними з життям, і чоловік загинув на місці.

У Дніпрі водій сміттєвоза переїхав напарника / фото: Інформатор

За попередньою інформацією справа йшла так: чоловік вивантажив сміття в машину і почав відтягувати бак, щоб повернути його на місце. Коли він проходив біля сміттєвоза, він спіткнувся. У цей момент водій вантажівки почав здавати назад і, не помітивши напарника, переїхав колесом його голову. На момент смерті чоловікові було 57 років.

У Дніпрі водій сміттєвоза переїхав напарника / фото: Інформатор

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Співробітники поліції встановлюють обставини трагедії. У зв'язку з цим правоохоронці просять усіх, хто став очевидцем події, зателефонувати за номером (067)-679-02-02 і розповісти подробиці.

Нагадаємо, раніше поліція Дніпра затримала групу грабіжників, які обчистили взуттєвий магазин і перехожу.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі засудили чоловіка, який пограбував 11-річну дівчинку.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі викрили діяльність порностудії.