У Дніпрі співробітник поліції загинув під час затримання підозрюваного у розбійному нападі. Про подробиці події розповідає прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що вранці, 19 червня, у Дніпрі здійснили розбійний напад, за фактом якого всім оперативникам та нарядам поліції були розіслані прикмети зловмисника і опис автомобіля. До вечора, працівникам Шевченківського відділення поліції вдалося виявити відповідний за описом автомобіль на Запорізькому шосе.

У Дніпрі загинув поліцейський під час затримання бандита / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Поліцейські зупинили автомобіль та, для встановлення особи водія, вирішили доставити його у відділенні на своєму авто. Але, зловмисник не захотів кудись їхати, тому несподівано дістав пістолет Макарова та здійснив постріл в одного з оперуповноважених, який сидів поруч. Ним виявився 30-річний Дарвін Потуданский.

Незважаючи на смертельне поранення, поліцейський зміг відібрати у лиходія зброю і надіти на нього кайданки. Після цього, Дарвін помер.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Зловмисник здійснив кілька пострілів з пістолета Макарова у бік оперуповноваженого Шевченківського відділення поліції Дарвіна Потуданського. 30-річний поліцейський, будучи пораненим і стікаючи кров'ю, все ж затримав підозрюваного. А після того, як надів на нього кайданки, помер", – йдеться у повідомленні.

Дарвін Потуданский / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій сміттєвоза не помітив напарника і переїхав його.