У Дніпрі поліція затримала двох п'яних хуліганів, які розбили вікна у трамваї і травмировавших людей. Інцидент стався з трамваєм, який курсував за маршрутом №15. Про це пише Дніпровська панорама.

Інцидент стався на вулиці Давидова о 6:12 годин ранку. П'яні хулігани почали кидати каміння і бити скло у другому вагоні подвійного трамвая. В цей час вагони рухалися у бік центру міста.

Побили камінням вікна в трамваї Фото: Дніпровська панорама

Пасажири з другого вагону на зупинці на вулиці Давидова повідомили водієві, що хулігани розбили скло. Водій в свою чергу оглянув вагон і повідомив про подію диспетчеру. Він також зробив зауваження хуліганам. Їм це не сподобалося, і вони почали трощити скла першого вагона. Далі вони зайшли в перший вагон і напали на водія. Чоловік отримав травми обличчя та був госпіталізований. Тому до місця події викликали поліцію.

Побили скло камінням у трамваї Фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поліція за допомогою співробітників найближчої автозаправної станції затримала хуліганів. Затримання проводили відразу кілька патрулів, так як молоді люди були агресивно налаштовані. Затриманих доставили в Новокодакское відділення поліції.

поліція затримала хуліганів, які розбили скло в трамваї Фото: Дніпровська панорама

Варто відзначити, що нещодавно в Дніпрі водій маршрутки нещодавно вляпався у скандал через небажання перевозити пільговиків і з-за хамства пасажирам. Чоловік був явно не в дусі і притиснув дверима пасажира з правом на пільговий проїзд, а також з нецензурною лайкою накинувся на інших присутніх у салоні. Пасажири поскаржилися на нього представниками ЗМІ Дніпра.

У Дніпрі днями з одного з міських водойм виловили фрагменти тіла людини. Поліція просить впізнати жертву за збереженої футболці і кофті. Також правоохоронці змогли витягнути з водойми ще й кисть людини. Можливо, вона належить жертві.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Дніпрі поскаржилися на хамську поведінку водія маршрутки.

Знай писав, що в Дніпрі з технічного водойми виловили фрагменти тіла людини.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі поліція виявила фрагменти тулуба людини в технічному ставкою ЮМЗ.