Сьогодні 22 червня, у Дніпрі в лікарні імені Мечникова очікували приїзду президента Володимира Зеленського. Медсестри і лікарі з ранку чекали главу держави у фойє хірургії, а зі стоянки і території лікарні були прибрані всі автомобілі. Персонал чекав президента до полудня, але він так і не приїхав. Замість нього приїхали інші офіційні особи і вручили медикам нагороди, пише Дніпровська панорама.

Автомобілі з двору лікарні прибрали, щоб кортеж Зеленського безперешкодно проїхав прямо до хірургічного корпусу. Однак президент не приїхав.

Зеленський не приїхав в лікарню імені Мечникова Фото: Дніпровська панорама

Лікарня імені Мечникова в Дніпрі – це місце, де рятують життя військових, які отримали поранення на Донбасі. Тут лікарі вже протягом 6 років творять дива і виривають з лап смерті молодих героя України.

Зеленський не приїхав в лікарню імені Мечникова Фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Причини відсутності Зеленського виявилися банально простими. Представники партії «Слуга народу» та інші посадовці державного рівня в останній момент перенесли місце візиту в Дніпро. Місце зустрічі та представлення штабу «слуг народу» раптом перенесли на Алею Героїв з музею АТО. Перенесення проводився під прикриттям поліції. Громадськість вже звинуватила владу в страху перед громадою і журналістами, які збиралися поставити незручні питання влади.

Зеленський не приїхав в лікарню імені Мечникова Фото: Дніпровська панорама

Варто відзначити, що Зеленський своїм указом нагородив медика із Запоріжжя орденом княгині Ольги. Авраменко Наталія Вікторівна працює в Обласному центрі репродукції людини в Запоріжжі. Нагородження відбулося до дня медпрацівника, цього лікаря відзначили на ряду з сотнями інших її колег.

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення з привітанням до Дня медпрацівника. Він привітав всіх лікарів з професійним святом і особливо наголосив на тих, хто зараз працює в інфекційних лікарнях з хворими COVID-19. Президент Зеленський зазначив, що державні нагороди отримають 122 лікаря, які внесли особливий внесок у порятунок життів українців. Він також пообіцяв підвищення зарплат лікарів на 25-70% в залежності від їх категорії.

Нагадаємо, Знай писав, що Зеленський нагородив лікаря із Запоріжжя орденом княгині Ольги.

Знай повідомляв, що Зеленський пообіцяв нагородити 122 медиків і підвищити зарплати всім.

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський побоявся приїхати на похорон батька Порошенка і передав вінок.