У Дніпрі рибалки показали незвичайну рибу сімейства осетрових, яку їм пощастило виловити. Про це вони розповіли в соцмережі Facebook. Користувач Валерій Колесніков показав фото, спійманої риби.

На сторінці користувача з'явився пост з фото, на якому зображена незвичайна для Дніпра риба. Валерій Колесніков розповів, що у його друга вийшло зловити її 17 червня. Це дуже рідкісна риба, яку рибні господарства останнім часом випускають в Дніпро, щоб відновити фауну і флору річки.

Стерлядь Дніпра Фото: соцмережі

Трофеєм рибака стала стерлядь. Рибалки розповіли, що її спіймали на банального опариша, вага улову склав 700 грам. Рибу сфотографували і повернули в річку. Чоловіки пояснили, що таку рибу шкода вбивати.

У коментарях користувачі розповіли, що це стерлядь, яку давно винищили в Дніпрі. В останні роки активно почали запускати в річку, а штраф за упіймання стерляді становить 48 тисяч гривень. Крім того, користувачі заявили, що таку рибу потрібно точно відпускати.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що в Кривому Розі місцевий житель зловив на вудку цього річкового монстра. Щуку вагою 15 кілограмів вдалося витягнути тільки зі сторонньою допомогою. Рибалки похвалили і навіть позаздрили такої удачі.

Нагадаємо, Знай писав, що в кривому Розі рибалка виловив з річки 15-кілограмову щуку.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині поліція затримала браконьєрів, які ловили рибу забороненими способами.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині 200 лебедів поселилися на ставкою і дали йому назва.