Два роки тому в Жовтих Водах Дніпропетровської області попрощалися з чотирирічною Кірою, яку забив до смерті вітчим, а рідна мати не привезла вчасно до лікарні. На жаль, винні у смерті дівчинки ходять на свободі. Про це пише Дніпровська панорама.

Два роки тому сталася трагедія, яка сколихнула всю країну. Вітчим покарав Кіру за те, що дівчинка випадково спровокувала падіння полиці. До удару полки на дівчинку посипалися удари вітчима. В черговий такий удар дитина впав і вдарився головою об зламану полку.

Три дні після цього дитина перебувала вдома і не ходив у садок, а мати і вітчим не звернулися до лікарів. Коли дитина не прокинувся, то мати викликала швидку. Кіру відвезли в лікарню, але вона вже перебувала в глибокій комі, з якої так і не вийшла.

Маленька Кіра Фото: Дніпровська панорама

Мешканці Жовтих Вод прийшли на похорон і бачили, як мати дівчинки в супроводі поліцейських грала вбиту горем матір. Вони відзначили, що жінка неприродно показувала емоції, а ситуація навколо загострювалася.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто відзначити, що в Запорізькій області сталася ще одна біда з дитиною в приватному нелегальному дитячому садку. Вихователь і її співмешканець побили дитини. На тілі залишились синці і подряпини, але справа з розслідуванням не рухається з мертвої точки.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі дитину побили у приватному дитсадку.

Знай повідомляв, що в Дніпрі дитина сильно постраждав в ДТП, медики рятують малюка.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові мати закрила дитину вдома і пішла в невідомому напрямку.