у Дніпропетровській області В місті Кам'янське чоловік в неадекватному стані кидався на пацієнтів та лікарів з ножем. Про це повідомляється на сторінці «Типовий Дніпродзержинськ» Facebook.

Користувачка розповіла про неадекваті в лікарні Фото: скріншот

Тумбочка неадекватного пацієнта Фото: скріншот

Користувачка Ket Sokolova повідомила громадськості, що у відділення травматології 8 лікарні міста надійшов чоловік, який неадекватно реагував на оточуючих і на те, що відбувається. Він з ножем погрожував пацієнтам та персоналу розправою.

Також в повідомленні говориться, що він особисто зайняв палату на 8 осіб. Інших пацієнтів він вигнав і погрожував ножем. При цьому чоловік кричав, що він учасник АТО, а на тумбочці біля нього лежали шприци і препарат Димедрол. Також він погрожував різати людей ночами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Неадекват потрапив на відео Фото: скріншот

пост про неадекватну пацієнта Фото: скріншот

«Веселощі» продовжилося і вночі. Даний пацієнт загрози свої поширив на персонал лікарні. Потім він в 4 години ранку викликав поліцію із-за головного болю. крім того, дівчина виклала відео. крім того, користувачка повідомила, що про ситуацію знають всі в лікарні - від санітарок до головлікаря, але нічого не змінює.

Користувачка повідомила про зміну ситуації Фото: скріншот

У коментарях користувачі писали, що така поведінка ганьбить звання учасників АТО, а також запропонували викликати поліцію і відділ по боротьбі з обігом наркотиків.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі двоє молодиків побили камінням вікна в трамваї і травмували водія.

Знай повідомляв, що в Дніпрі водій маршрутки прищемив дверима пільговика.

Нещодавно Знай передавав, що у Дніпрі чоловік вирішив побудувати палац у дворі багатоповерхівки.