У понеділок, 22 червня, у Дніпрі відбулося прощання з поліцейським, який ціною власного життя врятував колег і перехожих від небезпечного озброєного злочинця. Прес-служба ГУПН у Дніпропетровській області висловила свої співчуття.

Відомо, що днями Дарвін Потуданский зміг затримати озброєного злочинця, який завдав поліцейському смертельне поранення. Незважаючи на це, він вибив зброю з рук і встиг надіти на зловмисника наручники. Дарвін загинув на руках у напарника.

Під Дніпром пройшло прощання з Дарвіном Потуданским / фото: ГУНП

Наказом президента України за мужність і героїзм, проявлені під час виконання службових обов'язків, Дарвін Потуданский був посмертно нагороджений орденом "За мужність".

"Ви виховали чесного і мужнього людини, для якого закон і честь були не просто словами", — подякував батькам за сина заступник голови Нацполиции Вадим Троян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під Дніпром пройшло прощання з Дарвіном Потуданским / фото: ГУНП

Під Дніпром пройшло прощання з Дарвіном Потуданским / фото: ГУНП

Похорони пройшли в Новомосковському районі, де живуть його батьки – на кладовищі в селі Орлівщина. Проводити в останню путь Дарвіна Потуданского прийшли не тільки рідні, але й сотні членів поліцейської сім'ї. Вічна пам'ять.

Нагадаємо, що в Дніпрі співробітник поліції загинув під час затримання підозрюваного у розбійному нападі.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі поліція розшукує 32-річного злочинця.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі власниця продуктового напала на журналістів.