У Кривому Розі поліція розшукує 15-річного хлопця, який залишив гуртожиток і до цих пір не виходив на зв'язок. Про подробиці зникнення і прикмети підлітка повідомили в Криворізькому відділенні поліції в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці Інгулецького відділення поліції розшукують Данилейко Андрія Андрійовича, 25.02.2004 року народження. Підліток самостійно залишив гуртожиток коледжу 19 червня, де на той момент проживав, та до теперішнього часу не відгукувався. Рідні не володіють інформацією про те, де і з ким може знаходиться хлопець.

Данилейко Андрій Андрійович / фото: Криворізьке відділення поліції в Facebook

Прикмети: на вигляд 15-17 років, зріст – 160-165 см, худорлява статура, коротке світле волосся, карі очі.

Був одягнений у спортивний костюм темного кольору, світлі кросівки з червоними смужками, з собою була чорна сумка через плече. З особливих прикмет рідні відзначили родимку на шиї з правого боку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Якщо ви володієте інформацією щодо фактичного місця перебування Андрія, або бачили його раніше в місті, прохання повідомити до найближчого відділення міліції або за телефонами: "102", "21-11-15" або (097)-051-10-16; (068)-426-69-98.

Нагадаємо, що в Дніпрі з 15 червня розшукують 32-річного чоловіка, який вийшов з дому і більше на зв'язок не виходив.

Як повідомляв портал Знай.иа, 14-річний житель міста Апостолове занудьгував на канікулах і вирішив втекти з дому.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі правоохоронні органи розшукують 32-річного чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочину.