Рибачка з Кривого Рогу похвалилася перед однодумцями своїм трофеєм – їй вдалося зловити коропів вагою 3 і 5 кілограм. Відповідні знімки жінка опублікувала в Facebook-спільноті "Рибалка Кривий Ріг".

Надія Денисюк вирушила зі своїм чоловіком на риболовлю на одну з водойм села Кам'янка. Вона зазначила, що за ловлю риби взялася саме вона, а чоловік лише підстраховував її з підсаком. На кадрах видно, що жінка займається риболовлею давно і дуже любить свою справу.

Рибачка з Кривого Рогу зловила 5-кілограмового коропа / фото: Рибалка Кривий Ріг у Facebook

В цей день Надії посміхнулася вдача – їй вдалося зловити двох коропів, вагою 3 і 5 кілограм. Останнім вона навіть похвалилася перед учасниками спільноти.

"Пятерочка", — підписала фото Надія.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пост Надії Денисюк в Facebook / скріншот

Інші рибалки також звернули увагу на багатий улов, поцікавившись, де і на що вона ловила коропа. Надія відповіла, що ловила в Кам'янці на варену кукурудзу, 3-кілограмового вдалося зловити на опариша.

Коментарі під постом Надії Денисюк в Faсebook

Нагадаємо, що дніпрянин зловив величезного сома на підводному полюванні.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рибалки зловили незвичайну рибу.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром лисеня-екстремал ризикнув життям заради риби.