Юний житель Кривого Рогу Олександр Загарій став національним рекордсменом завдяки свій майстерній навичці ілюзіоніста. Детальніше про талант хлопчика розповідає прес-служба Національного Реєстру Рекордів у Facebook.

7-річний відмінник Криворізької загальноосвітньої школи №103 Саша Загарій став рекордсменом у номінації "наймолодший в Україні ілюзіоніст". У його арсеналі можна побачити 65 різних фокусів і величезну кількість виступів на сцені. Що дивно, він володіє не тільки класичними магічними трюками з квітами і парасольками, а і більш складними – з вогнем, світлом і навіть левітацією, чим ще більше вражає публіку.

Олександр Загарій / фото: Національний Реєстр Рекордів у Facebook

Нещодавно, Олександр Загарій отримав запрошення і візу на навчання в Англії, в школі Burlington London School.

Юний чарівник розповів, що в майбутньому мріє стати членом Міжнародного братства магів (ІВМ, USA) і згодом створити власний театр ілюзій. Крім фокусів, Саша має ще безліч захоплень – програмування, іноземні мови, джиу-джитсу, акробатика і плавання.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пост Національного Реєстру Рекордів у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що дніпрянка потрапила в Книгу Рекордів Гіннеса за найбільшу колекцію сонечок.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі випускниця університету створила яскравий мурал.

Також Знай.иа писав, що у Ботанічному саду Дніпропетровського Національного Університету ім. Олеся Гончара розцвів дикий банан.