У середу, 24 червня, у Дніпрі з'явилася нова вулиця, названа на честь Аміни Окуєвої. Відповідне рішення прийняла Дніпровська міська рада на 58-й сесії про що повідомляє прес-служба відомства.

Повідомляється, що нова вулиця з'явитися в Амур-Нижньодніпровському районі в приватному секторі неподалік від провулка Звільнення. За назву нового проїзду в частину Аміни Окуєвої проголосувало 48 депутатів Міської ради Дніпра.

Аміна Окуєва / скріншот з відео

Згідно карті, вулиця Аміни Окуєвої розташується неподалік від Курячого озера, поруч з вулицею буде проходити маршрутне таксі №41 (вулиця Іжевська – площа Старомостовая). Поруч розташовані вулиці Зачепилівська, Рушникова і провулок Звільнення.

Розташування вулиці Аміни Окуєвої / фото: Дніпровський міськрада

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Розташування вулиці Аміни Окуєвої / фото: Дніпровський міськрада

Аміна Вікторівна Окуєва (5 червня 1983 — 30 жовтня 2017) — український лікар, активіст Евромайдана і лейтенант поліції. Під час Евромайдана працювала медпрацівником у батальйоні Київ-2 і брала участь в бойових діях в місті Дебальцеве. 30 жовтня, 2017 р. була вбита в засідці невстановленими нападниками.

Нагадаємо, що депутат Дніпровської міської ради заразився коронавірусом COVID-19.

Як повідомляв портал Знай.иа, пенсіонерка з Дніпра присоромила "Слугу народу" за розкішний обід у ресторані.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов прокоментував скандальний обід "Слуг народу" в ресторані "Репортер' ".