У Дніпрі відкриють відділення для допомоги жінкам, що страждають від домашнього насильства. Відповідне рішення прийняла Дніпровська міська рада на 58-й сесії від 24 червня 2020 року.

Відомо, що відділення для жінок, постраждалих від домашнього насильства, буде створено на базі центру соціальної підтримки дітей і сімей "Мамине щастя". Згідно з рішенням депутатів, а також інформації від департаменту соціальної політики, заклад для підтримки жінок має відкритися у квітні 2021 року і зможе одночасно прийняти 10 осіб.

У Дніпрі створять відділення для допомоги жінкам, постраждалим від домашнього насильства / фото: Pixabay

Повідомляється, що перебувати матері в даному відділенні зможуть протягом трьох місяців, а в разі крайньої необхідності термін може збільшитися до півроку. Жінкам, які звернуться за допомогою, будуть сприяти психологи, юристи та соціальні працівники.

На даний момент жінки з дітьми, які постраждали від домашнього насильства, можуть звертатися до центру соціальної підтримки "Мамине щастя". Якщо ви опинилися у складній життєвій ситуації, то можете відвідати Центр за адресою: проспект Олександра Поля (кол. Кірова), 121-Б.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рятують дитину, яка не знає любові батьків.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики борються за життя підлітка, який постраждав у ДТП.