Вже багатьом відомий підводний мисливець з Дніпра Олександр Громадський знову похвалився перед городянами солідним трофеєм – на цей раз в його руки опал величезний товстолобик. Відповідні знімки він показав на своїй сторінці в Facebook.

Як розповів підводний мисливець, на цей раз під час лежання вранці він побачив цілу зграю з 10-15 особин, які вражали своїми розмірами. Він намітив собі відразу мета і вистрелив з відстані 2-х метрів. Олександр зазначив, що з вигляду здається, що мета велика і потрапити буде просто, однак товстолобики досить спритні і схибити в даній ситуації елементарно.

Олександр Громадський похвалився новим трофеєм з підводного полювання / фото: Олександр Громадський у Facebook

Саме тому, необхідно ретельно вивідати велике широке місце і не поспішати. Варто також приготуватися до сильної динаміці після попадання в рибу. І тим не менш, Громандский вдало впорався з величезною рибиною і поповнив свою колекцію ще одним трофеєм. Він розповів, що вага риби склав 19 кілограм, а вся туша піде до вживання.

Олександр Громадський похвалився новим трофеєм з підводного полювання / фото: Олександр Громадський у Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що дніпрянин зловив величезного сома на підводному полюванні.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі рибалки зловили незвичайну рибу.

Також Знай.иа писав, що рибачка з Кривого Рогу показала майстер-клас з ловлі риби.