У Дніпрі на житловому масиві Західний перехожі стали свідками дивної картини – жінка валялася під лавкою і щось невиразно кричала. Відповідним відеороликом поділився Instagram-паблік "Х**вий Дніпро".

Інцидент стався ввечері на житловому масиві Західний. Перехожі побачили, як невідома жінка валялася під лавкою і голосно нерозбірливо кричала. Вона намагалася вивертатися і можливо піднятися на ноги, проте у неї це не виходило. Поряд з нею також перебувало двоє чоловіків, один з яких, за словами свідків, є її хлопцем, а інший – братом.

Перехожі припустили, що дівчина перебувала під впливом потужних наркотичних речовин, проте, напевно це стверджувати неможливо. Хлопці, які були поруч, ніяк не допомогли своїй знайомій, а просто стояли поруч і спостерігали. Більш того, вони почали грубіянити свідкові і ховатися від камери. Попередньо, чоловіки також перебували під впливом якихось речовин.

Користувачі мережі не змогли утриматися від коментарів щодо інциденту, висловившись в коментарях під публікацією:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Коментарі під постом Х**вий Дніпро в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що в квартиру днепрянина вдерся неадекват, щоб поплескати в душі.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром неадекват з ножем і взяв у заручники травматологію.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі п'яні підлітки "розбомбили" трамвай.