73-річний житель Павлограда Леонід Перебитюк зважився на те, чого деколи бояться навіть молоді – пенсіонер стрибнув з парашутом. Детальніше про це розповідає місцевий телеканал "Павлоградський ТРК".

Стрибок з парашутом досить екстремальне заняття і навіть не кожна молода людина здатна зважитися на цей крок. Але це не про Леоніда Перебитюка – 73-річний житель Павлограда вирішив здійснити мрію всього життя, пригнувши з парашутом. Підтримати дідуся прийшла його онучка Кіра.

Пенсіонер з Павлограда стрибнув з парашутом / скріншот з відео

Відомо, що пенсіонер пригнув з висоти 4200 метрів і пробув у вільному падінні 53 секунди. Він розповів, що ніхто з рідних не знав про його бажання, щоб ті не переживали. Навіть його внучка Кіра дізналася тільки тоді, коли вони разом приїхали на аеродром.

Як під час, так і після стрибка, Леонід просто сяяв від щастя і був дуже радий, що нарешті здійснив свою мрію. У звичайний час його пенсія також проходить нестандартно – він захоплюється метанням ножів і сокир. Як розповів приятель чоловіка, Леонід сам напросився на заняття, оскільки "не хотів сидіти на лавці", подібно іншим одноліткам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наступної метою чоловіка є черговий стрибок з парашутом, тільки вже без інструктора.

Пенсіонер з Павлограда стрибнув з парашутом / скріншот з відео

Павлоградський пенсіонер у 73 роки вперше стрибнув з парашутом

Павлоградський пенсіонер у 73 роки вперше стрибнув з парашутом

Geplaatst door ПТРК - Павлоградська телерадіокомпанія op Donderdag 25 juni 2020

Нагадаємо, що в Дніпрі 5-річний Мирон став кулінарним блогером.

Як повідомляв портал Знай.иа, юний житель Кривого Рогу Олександр Загарій став національним рекордсменом завдяки своєму майстерному навичці ілюзіоніста.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі випускниця університету створила яскравий мурал.