У Дніпрі на День Конституції, 28 червня, городяни влаштували автопробіг "Дніпро без Філатова", в якому вимагали зняття з посади нинішнього мера. Детальніше про подію розповідає "9 телеканал".

Відомо, що в автопробігу взяли участь близько 500 дніпрян: волонтери, активісти, ветерани АТО і підприємці. Всі вони йшли містом під гаслами "Дніпро без Філатова" і "Ні паркувальній мафії".

Керівник антикорупційної платформи "Дніпро без корупції" та співорганізатор автопробігу Денис Розов розповів, що городяни нарешті вирішили дати рішучу відсіч Борису Філатову. На думку активістів, мер занурив місто в хаос і розруху, а рівень корупції при його каденції злетів просто до немислимих розмірів.

“Автопробігом до відповідальності корупціонерам”: у Дніпрі відбулася акція проти міського голови

“Автопробігом до відповідальності корупціонерам”: у Дніпрі відбулася акція проти міського голови Бориса Філатова. Захід відбувся 28-го червня — в день Конституції України. В ньому взяли участь близько 5-ти сотень дніпрян. Чому учасники заїзду вимагали відставки Філатова — з'ясовували наші журналісти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door 9 сhannel, Dnipro op Zondag 28 juni 2020

Одночасно з цим журналіст, учасник акції Олександр Славний розповів, що мерія дуже сильно закрита від ЗМІ: "Є багато питань: мільйонні розтрати невідомо на що, неякісний довгий ремонт набережної, неякісний довгий ремонт нового мосту або, наприклад, дуже закрита мерія від журналістів - отримати коментар від мера просто неможливо".

Зокрема, дніпряни звернулися до Центральної влади і Президента України Володимира Зеленського, щоб він врятував місто від корупційних рук Бориса Філатова.

Нагадаємо, що Михайло Лисенко запропонував перейменувати російську мову.

Як повідомляв портал Знай.иа, проект "Велике будівництво" в Дніпропетровській області може стати під загрозу зриву.

Також Знай.иа писав, що біля Облдержадміністрації з'явився чорно-червоний прапор і плита Філатову.