У Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького сталася ДТП – водій мотоцикла збив жінку і втік з місця події. Відповідним відеороликом поділилося видання "Інформатор".

Повідомляється, що подія сталася в понеділок, 29 червня, близько 19:00 на проспекті Дмитра Яворницького біля будинку №119. 54-річна жінка проходила під стінами критого ринку, як раптом з-за повороту показався двоколісний. Водій мотоцикла не врахував радіус повороту і скоїв наїзд на жінку.

У Дніпрі мотоцикліст збив жінку і зник / скріншот з відео

Замість того, щоб зупинитися і допомогти постраждалій, мотоцикліст поїхав далі, як ні в чому не бувало. Жінці допомогли перехожі. На даний момент її госпіталізували в міську лікарню №7. Лікарі діагностували закритий перелом гомілкостопа. Подробиці події з'ясовуватимуть правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі ремонтний поїзд збив коляску з дитиною. Інцидент стався близько 18:55 у четвер, 25 червня, неподалік вулиці Танкістів в тунельній балці. За попередньою інформацією, бабуся гуляла з півторарічною дівчинкою і хотіла перейти залізницю, перетягнувши коляску через колію у недозволеному місці.

В цей момент раптово з'явився потяг, який збив коляску з дитиною, яку не встигла перетягнути бабуся. Після пригоди жінка забрала дівчинку і зникла. Правоохоронці відшукали її вдома – у дівчинки було закривавлене обличчя. Її терміново доставили в лікарню.

Нагадаємо, що в Дніпрі мотоцикл на швидкості влетів у вантажівку.

Як повідомляв портал Знай.иа, на перетині Байкальської та Слобожанського проспекту сталося смертельне ДТП між вантажівкою та мікроавтобусом.

Також Знай.иа писав, що дніпряни скаржаться на тролейбуси, які не забирають пасажирів.