найближчим часом з Дніпропетровської області вирушають поїзди на узбережжі Азовського моря. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на коментар представника Укрзалізниці.

В першу чергу буде відновлено транспортне сполучення між Кривим Рогом та Генічеському, а також між Нікополем та Генічеському. Перші поїзди підуть вже 3 липня.

З Кривого рогу будуть відправлятися поїзда за маршрутом «Кривий Ріг-Головний — Запоріжжя-1». У цьому складі буде причіпний вагон до Генічеська. Відправлення поїзда заплановано на 18:50, прибуття поїзда – на 3:40. Вартість купейного вагона – 409,83 грн, а в плацкарті можна буде прокотитися за 245 грн.

Поїзда з Нікополя будуть ходити по непарних числах о 21:10, час прибуття в Генічеськ таке ж – 3:40. Тут вартість купейного квитка 340 грн, а в плацкарті можна проїхатися за 221 грн.

Варто відзначити, що після послаблення карантину в Києві Укразлізниця відкрила потяги, які відвезуть жителів столиці в Бердянськ. Вартість такої поїздки обійдеться від 300 гривень з людини. Перший рейс вирушить вже 1 липня. У плацкартні вагони діють обмеження – продаються квитки на 1 з бічних полиць і на дві в так званому «купе».

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Крім того, поїзди до Азовського і Чорного моря почали курсувати і з Харкова та інших міст. у приміських поїздах спеціальні контролери перевіряють не тільки наявність квитків, але і маски.

Нагадаємо, Знай писав, що з Києва з 1 липня відправляться позеда в Бердянськ.

Знай повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.