У Кам'янському в Дніпропетровській області трирічна дитина випала з четвертого поверху. Він отримав травми черепа, внутрішніх органів і кісток. Зараз за його життя борються лікарі. На лікування дитини сім'я збирає гроші.

Нещасний випадок стався 30 червня о пів на сьому. Малюк сперся на москітну сітку вікна і випав. Сім'я живе на вулиці Грушевського. Інформацію про інцидент підтвердили і правоохоронці. За словами старшого інспектора сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олени Тимченко, трирічний хлопчик став на підвіконня сперся на москітну сітку і випав з вікна.

Після інциденту дитини з різними травмами доставили в дитячу лікарню Дніпра. На даний момент його помістили в реанімаційне відділення з діагнозом «забій головного мозку» і перелом лицевих кісток.

Родина просить допомогти усіх, так як на лікування малюка потрібні великі суми грошей.

В мережі просять допомогти родині постраждалої дитини Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Варто відзначити, що аналогічний випадок стався в Запорізькій області. Там трирічна дитина випала з вікна третього поверху. дитину після падіння госпіталізували в обласну лікарню. Зараз він знаходиться в реанімації.

В Харківській області п'ятирічна дівчинка випала з вікна поки батько відлучився в магазин за водою. Перед цим він поклав дочку і однорічного сина спати і вийшов. його не було 15 хвилин. За цей час дитина прокинулася і випав з вікна. Через падіння дівчинка отримала дуже серйозні травми і лікарі не змогли її врятувати.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі трирічний хлопчик випав з вікна.

Знай повідомляв, що в Харкові п'ятирічна дівчинка випала з вікна і розбилася.

Нещодавно Знай розповідав, як уберегти дітей від падіння з вікна.