Дніпровський мер Борис Філатов розповів дніпрянам про нове досягнення – в місті відкрився новий притулок для бездомних. Детальніше про подію міський голова розповів на своїй сторінці в Facebook.

Борис Філатов у своїй звичній манері розповів городянам про відкриття нового притулку для бездомних людей, який за рівнем дорівнює європейському хостелу. Там є всі речі першої необхідності – ліжка, душові, їдальня та інше. Даний притулок може вмістити в себе до 60 осіб.

Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних / фото: Борис Філатов в Facebook

Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних / фото: Борис Філатов в Facebook

Міський голова зазначив, що це не є передвиборною агітацією і спробою схилити городян на свою сторону, оскільки безпритульні люди не можуть прийти на вибори і віддати за нього свій голос. За його словами, це було зроблено з добрих спонукань.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім цього, Борис Філатов розповів про наболіле і про постійний тиску від корумпованих "верхівок".

Я не можу зробити всіх баб щасливими, усіх мужиків багатими і прибрати у кожного на сходовій клітці котячі ссаки. Але за 5 років я зробив більше, ніж інші за 30. Незважаючи на мегатонни бруду, протидії олігархічних угруповань і кримінальних кланів, продажних активістів і корумпованих «правоохоронців», а також різної міської падалі, яку я прибрав з «потоків», - пише Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі пройшов автопробіг проти Бориса Філатова.

Як повідомляв портал Знай.иа біля Облдержадміністрації з'явився чорно-червоний прапор і плита Філатову.

Також Знай.иа писав, що Філатов прокоментував скандал з участю Третьякової.