У місті Кам'янське Дніпропетровської області мати однорічної дитини зіткнулася з хамським поводженням підлітків на майданчику. Про подробиці події розповіла Наталія Аверіанова в Facebook-спільноті "Матусі Дніпродзержинськ (Кам'янське)".

За словами Наталі, вона з 1,6-річною дитиною пішла гуляти на майданчик біля школи №21. Вона хотіла відвести дитину на гірку, проте зверху на ній сиділи дві дівчинки років 13-14. Жінка зробила їм зауваження, однак вони по-хамськи відповіли і відмовилися злазити.

Але далі сталося те, що неймовірно шокувало Наталю – поки її дитина сіла на спуск гірки, на неї зверху впала одна з дівчаток. За підсумком, дівчинка отримала забій ноги, а поки матуся відходила від шоку, підлітки швидко змилися в невідомому напрямку.

Наталя попросила інших матусь бути обережними в цьому місці й по можливості водити своїх дітей в інше місце.

Пост Наталії Аверіанової в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інші учасниці групи не обійшли скандальний випадок, прокоментувавши як саму площадку, яку облюбували підлітки, так і їх поведінку.

Коментарі під постом Наталії Аверіанової в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Наталії Аверіанової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі борються за життя малюка, який випав з вікна.

Як повідомляв портал Знай.иа, діти з Дніпропетровщини потребують допомоги і підтримки всіх до нашої зони.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі молода жінка, все життя прикута до інвалідного візка, народила третю дитину.