Вранці 2 червня у Дніпрі перекинулася фура, навантажена пивом. Момент ДТП потрапив на камеру відеоспостереження, передає "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 2 липня, на перехресті вулиці Орловської та проспекту Сергія Нігояна біля станції метро "Метробудівників". Як стало відомо, вантажівка DAF, рухаючись на швидкості зі сторони вулиці Орловської, почала повертати на проспект Нігояна. У цей момент фуру занесло, і вона перекинулася на бік.

Згідно з попередніми даними, у вантажівки відмовили гальма. В результаті ДТП постраждав лише водій фури. Йому вже надали медичну допомогу і направили в міську лікарню №16 з черепно-мозковою травмою. На дорогу розлилося пиво, яке на спеці видає різкий запах.

На даний момент на місці події працює поліція. Правоохоронці з'ясовують подробиці інциденту.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У Дніпрі на проспекті Нигояна перекинулася фура / фото: Дніпро оперативний

У Дніпрі на проспекті Нигояна перекинулася фура / фото: Дніпро оперативний

У Дніпрі на проспекті Нигояна перекинулася фура / фото: Інформатор

Нагадаємо, що в Дніпрі жителі поскаржилися на маршрутку-корито.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі жінка протаранив паркан і змилася з місця ДТП.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі водій мотоцикла збив жінку і втік з місця події.