У Дніпропетровській області винесли вирок шкуродеру, який повісив собаку з-за того, що вона ганяла курей. Відповідною інформацією поділилася дніпровська активістка і зоозахисниця Світлана Лаврикова в Facebook.

Не так давно в селі Балівці Дніпропетровської області місцеві жителі стали свідками жахливої картини – чоловік повісив у своєму дворі цуценя, оскільки той, за його словами, ганяв курей. Односельці, недовго думаючи, викликали на місце події правоохоронців і чоловіка заарештували.

У вівторок, 30 червня, над Кудря Сергієм відбувся суд у справі знущання над тваринами.

Кудря Сергій / фото: Світлана Лаврикова в Facebook

"На суді обвинувачений повністю визнав свою провину. Суддя, прийнявши до уваги той факт, що у гицеля двоє малолітніх дітей і відсутність судимостей, виніс вирок 5 років умовно. ", - написала Світлана.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Волонтер додає, що апеляцію засуджений подавати не збирається, адже повністю згоден з вироком. Вона також подякувала всім, хто був причетний до покарання чоловіки за вчинений з твариною. Чоловік запевняв, що так помстився псові за те, що той ганяв курей.

Пост Світлани Лавриковой в Facebook / скріншот

УВАГА! Фото не для слабонервних!

Під Дніпром чоловік повісив на дереві собаку / фото: Світлана Лаврикова в Facebook

Нагадаємо, що в Дніпрі врятували собаку, який застряг у паркані.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі рибаку попалася риба тіляпія.

Також Знай.иа писав, що дніпровський фотограф Юрій Мухін зустрів незвичайних птахів в околицях міста.