У Кривому Розі в штучному водоймищі потонув 12-річний хлопчик сирота. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, а також місцеве видання "Перший криворізький".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 4 липня в штучній водоймі на мікрорайоні Сонячний Саксаганського району. За інформацією видання, 12-річний хлопчик пішов на водойму з друзями купатися. Вони вирішили перепливти став, проте підліток не сильно добре плавав.

У Кривому Розі потонув 12-річний хлопчик / фото: Перший Криворізький

Відпливши від берега на відстань близько 7 метрів, хлопчик почав тонути. Його друзі помітили це і почали шукати, однак безрезультатно. Після чого вони звернулися за допомогою до відпочиваючих, які викликали на місце події рятувальників.

Фахівці ДСНС спочатку провели поверхневий огляд берегів і поверхні водойми, після чого до пошукової операції приєдналися водолази. Хлопчика вдалося відшукати на глибині близько 3 метрів в 10 метрах від берега. Тіло підлітка доставили на берег та передали судмедекспертам.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Кривому Розі потонув 12-річний хлопчик / фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі потонув 12-річний хлопчик / фото: Перший Криворізький

Відомо, що хлопець був сиротою, а його вихованням займалася лише бабуся. На місці події працює слідчо-оперативна група Саксаганського відділення поліції. Правоохоронці розбираються в тому, що трапилося.

Нагадаємо, що під Дніпром вантажівка збила на смерть поліцейського.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі рятують життя пораненого бійця ООС.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі затримали підлітків, які розбещували неповнолітніх.