У Дніпрі агресивний пасажир з дитиною накинувся на водія маршрутки з кулаками. Детальніше про подію розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 6 липня, близько 17:00 в маршрутці №38. Коли маршрутне таксі перебувало на вулиці Калиновій неподалік від Янтарної, в салон зайшов пасажир з дитиною. Водій чемно попросив чоловіка надати посвідчення школяра на дитину, однак той відреагував агресивно.

У Дніпрі пасажир побив водія маршрутки прямо на ходу / скріншот з відео

Чоловік почав бити водія маршрутки прямо під час руху транспорту. Інші пасажири не сиділи склавши руки, почавши відтягати неадекватного чоловіка від водія в бік. Коли конфлікт був вичерпаний, чоловік зник з місця події.

Водія маршрутного таксі довелося зняти з маршруту, оскільки в ході конфлікту він перебував у шоковому стані і не міг далі продовжувати роботу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На даний момент пасажира розшукують правоохоронці. Якщо ви стали свідком інциденту, чи знаєте цього чоловіка - обов'язково повідомте на лінію 102, або за телефоном 067 974 74 38 (Олександр).

Нагадаємо, що під Дніпром відпочивальники залишили погром на дитячому майданчику.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на Тополі скаржаться на чоловіка, яких ходить з ножем і лякає оточуючих.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій авто збив на кішку і залишив гинути на дорозі.