У Дніпрі мешканці одного з дворів поскаржилися міській владі на численні порушення автомобілістами у сфері паркування. Детальніше про інцидент і його усунення розповідає телеканал "ДнепрТВ" у своєму сюжеті.

Як розповіли мешканці будинку №9 на вулиці Гідропарковій (ж/м Парус-2), власники автівок ігнорують правила паркування транспортних засобів, тим самим перекриваючи вільне пересування пішоходів та руйнуючи нові бордюри і дорожнє покриття.

У Дніпрі у дворах будуть штрафувати водіїв за неправильну парковку / скріншот з відео

Місцеві жителі неодноразово робили зауваження водіям автомобілів, однак ті відповідали: "що вони тут живуть і можуть паркуватися, де захочуть". У зв'язку з цим вони звернулися до фахівців КП "Міськавтопарк" з проханням вирішити питання з паркуванням у їхньому дворі.

Антон Андрієнко, який є фахівцем з питань благоустрою та інфраструктури міськради Дніпра, повідомив, що неправильна парковка є одним з видів побутового вандалізму. Найчастіше таке можна побачити у дворах житлових будинків. Внаслідок таких порушень псуються бордюри, ламаються нові дощової каналізації та інше.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Дніпрі у дворах будуть штрафувати водіїв за неправильну парковку / скріншот з відео

У Дніпрі у дворах будуть штрафувати водіїв за неправильну парковку / скріншот з відео

Керівник виробничо-технічного відділу КП "Міськавтопарк" Андрій Осіпов повідомив, що в зазначеному дворі на бордюри буде нанесена жовта розмітка, яка забороняє автомобілям на ній паркуватися. У разі порушення, інспектор має повне право виписати штраф.

Докладніше дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, що під Дніпром на дитячому майданчику відпочиваючі устоили погром.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі вандали зіпсували історичні графіті.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі можуть підвищити штрафи за неправильну утилізацію відходів.