Кирило Фесенко – найвищий баскетболіст Дніпра і один з найвідоміших баскетболістів світу. Детальніше про дніпровського гігана розповідає телеканал "ДнепрТВ" у своєму сюжеті.

Кілька років тому Кирило Фесенко був гравцем найсильнішої в світі баскетбольної ліги NBA, граючи за команди "Юта" і "Індіана". Він не приїжджав у збірну і славився своїм нехлюйством. Однак зараз він гравець БК "Дніпро", колишній капітан збірної України з баскетболу і зразковий сім'янин.

Кирило Фесенко, гравець БК

Відомо, що зріст Кирила Фесенко становить 2 метри 16 сантиметрів. Він є найвищим баскетболістом міста і першим, хто з Дніпра потрапив у світову лігу NBA.

У Лізі чемпіонів ФІБА Фесенко зіграв: 10 матчів, 9,4 очка + 7,1 підбору. Також Кирило був визнаний кращим центровим турніру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Баскетбольна команда Дніпро / скріншот з відео

У складі збірної України Кирило Фесенко брав участь у турнірах «Євробаскет-2011» і «Євробаскет-2015».

На рахунку новачка БК "Дніпро" 135 матчів NBA у складі "Юти" і "Індіани". Сьогодні він чемпіон України баскетбольної команди "Дніпро".

Нагадаємо, що боксер з Кривого Рогу здобув перемогу над противником на перших хвилинах.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі молода жінка, все життя прикута до інвалідного візка, народила третю дитину.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка під час Другої світової війни врятувала тисячі солдатів під носом у німців.