У Кривому Розі Дніпропетровської області патрульна поліція затримала чоловіка, який влаштував погром в аптеці, намагаючись її пограбувати. Про подробиці події розповідає прес-служба Патрульної поліції Кривого Рогу Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в одній з аптек на вулиці Криворіжсталі. Інспектори роти ТОР звернулися в поліцію з інформацією про те, що в фармацевтичний заклад зайшов невідомий чоловік, пошкодив вітрину, після чого намагався вкрасти гроші.

У Кривому Розі чоловік намагався пограбувати аптеку / фото: facebook.com/kr.patrolpolice.gov.ua

Коли наряд правоохоронців прибув на місце події, хулігана там вже не було. Поліції надали прикмети зловмисника. Інспектори почали відпрацьовувати найближчі території.

Через деякий час правоохоронцям вдалося виявити чоловікам, який підходив під надані прикмети. Коли поліцейські спробували поговорити з чоловіком, він почав вести себе неадекватно і чинити опір. Через це інспектори вдалися до використання фізичної сили і наділи на хулігана кайданки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Кривому Розі чоловік намагався пограбувати аптеку / фото: facebook.com/kr.patrolpolice.gov.ua

Оскільки чоловік поранився, коли розбив скло вітрини, поліції довелося викликати на місце події швидку допомогу. Для подальшого з'ясування обставин на місце прибули слідчі Металургійного району.

Правоохоронці винесли на 40-річного чоловіка постановуВ відповідно до ч. 1 ст. 178 КУпАП (поява в громадському місці в нетверезому стані). Порушник був госпіталізований в лікарню.

Нагадаємо, що у Дніпрі водій легкового автомобіля збив дівчину на пішохідному переході і втік.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі агресивний пасажир з дитиною накинувся на водія маршрутки з кулаками.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром відпочивальники залишили погром на дитячому майданчику.