У Дніпрі комунальники очищали квартиру чергової "королеви сміття". Детальніше про це розповідає "ТСН" у своєму сюжеті.

Повідомляється, що дніпровські комунальники вже вдруге вимушено очищають квартиру "королеви сміття". На жінку вже не перший рік нарікають жителі десятиповерхового будинку, оскільки у всьому під'їзді стоїть жахливий сморід, постійно з'являються таргани і навіть щури. На прохання сусідів прибрати сміття в квартирі, жінка не реагувала.

У Дніпрі очистили квартиру від багаторічного сміття / скріншот з відео

Місцеві жителі розповіли, що "королева сміття" проживає в квартирі на першому поверсі не одна – з нею живе бабуся і мати. Протягом багатьох років вони захаращують квартиру сміттям, сморід від якого поширюється на весь під'їзд. Більше того, коли жінка відкриває двері, щоб провітрити, сусіди просто задихаються від огидного запаху.

На місце прибирання прибув заступник дніпровського мера Михайло Лисенко, який спостерігав за діями комунальників. Він повідомив, що примусово виселити жінку неможливо. В квартирі вже давно відрізані постачання газу і води через несплату. "Королева сміття" виживає виключно за рахунок пенсії, а також часом прибирає під'їзди сусідніх будинків за символічну плату.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Дніпрі очистили квартиру від багаторічного сміття / скріншот з відео

Лисенко зазначив, що в законодавстві поки що немає статті, яка дозволяла б відправляти таких людей на лікування до психдиспансеру. Тому все, що в силах міської влади – регулярно примусово очищати квартиру від сміття.

Нагадаємо, що у Кривому Розі затримали чоловіка, який намагався пограбувати аптеку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі будуть штрафувати за неправильне паркування у дворах.