У Дніпрі жителі одного з дворів поскаржилися на стихійне паркування приватного підприємства, яке заважає проїзду швидкої допомоги. Детальніше про це розповідає видання "Дніпровська панорама" з місця події.

Повідомляється, що у дворі будинку по вулиці Святослава Хороброго, 4 працівники і клієнти приватного підприємства влаштували стихійний паркувальний майданчик, заблокувавши в'їзд для карети швидкої допомоги. Місцеві жителі розповіли, що машини провокують постійний шум і гам, а їх власники регулярно нецензурно виражаються в присутності дітей, які гуляють поруч.

У Дніпрі приватне підприємство влаштувало стихійне паркування у дворі житлового будинку / фото: Дніпровська панорама

Незадоволені жителі повідомили, що щодня у дворі можна нарахувати з два десятка автомобілів, що їх конкретно не влаштовує. Причому, ці машини не належать мешканцям будинку, а лише співробітникам і клієнтам офісної будівлі.

Мешканці не мають наміру миритися з такою ситуацією і називають це нічим іншим, як самозахопленням території. Для того, щоб обмежити в'їзд стороннім автомобілям, вони самостійно встановили примітивний шлагбаум з ланцюга і двох стовпчиків. Але це дуже заважає для в'їзду швидкої допомоги та пожежних машин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Дніпрі приватне підприємство влаштувало стихійне паркування у дворі житлового будинку / фото: Дніпровська панорама

Тож мешканці будинку попросили допомоги у міста, на місце стихійної паркування була викликана інспекція з контролю паркувальних майданчиків міської ради.

Інспекція відреагувала швидко, на місце прибув інспектор і евакуатор служби. Автомобілі, які заважали проїзду швидкої, було евакуйовано на штрафмайданчик.

У Дніпрі приватне підприємство влаштувало стихійне паркування у дворі житлового будинку / фото: Дніпровська панорама

Нагадаємо, що під Дніпром відпочиваючі устрили погром на дитячому майданчику.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі будуть штрафувати за неправильне паркування у дворах.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі очистили квартиру від багаторічного сміття.