У Дніпрі можуть відновити повноцінну роботу шкіл вже з 1 вересня, проте якщо епідеміологічна ситуація не покращиться, то у Моз та Міністерства освіти є кілька сценаріїв початку навчального року. Детальніше про це розповів Віктор Ляшко в інтерв'ю для ВВС Україна.

Головний санітарний лікар країни розповів, що неможливо передбачити, якою буде епідеміологічна ситуація у вересні. Тому, Міністерство охорони здоров'я та Міністерство освіти підготували кілька сценаріїв відновлення навчання в школах.

Ляшко не виключає, що, можливо, доведеться обмежити одночасне перебування дітей у навчальних класах.

У Дніпрі можуть відновити навчання у школах з 1 вересня / скріншот з відео

"Розглядаємо варіанти, що, наприклад, математика буде в класі, а історія буде проводитися дистанційно. По змінах розводити. Думаю, що ці моделі ми виробимо", - зазначив Віктор Ляшко.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На даний момент у Міністерстві охорони здоров'я готуються до гірших сценаріїв розвитку епідемії в країні. Якщо так і буде, то необхідно готується до дистанційного навчання, до утворення по змінах або іншими проміжними варіантами. У кращому випадку, дітям дозволять повноцінно повернутися в школу.

Нагадаємо, що дніпрянин став всесвітньо відомим баскетболістом.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі молода жінка, все життя прикута до інвалідного візка, народила третю дитину.

Також Знай.иа писав, що дніпрянка під час Другої світової війни врятувала тисячі солдатів під носом у німців.