Дніпрянка несподівано стала господинею маленького більченя, якого до неї притягла її кішка. Про це розповіла Яся Степаненко в Facebook­-співтоваристві "12 Квартал Дніпра".

Дівчина поділилася з користувачами, що нещодавно її кішка притягла додому маленьку білку, яка була ще зовсім дитиною. На щастя, у малюка не виявилося травм, але вона не знає, як за ним доглядати. Яся попросила поради у учасників групи.

В будинок днепрянки кішка привела більченя / фото: Яся Степаненко в Facebook

В будинок днепрянки кішка привела більченя / фото: Яся Степаненко в Facebook

Учасники групи з радістю відгукнулися на пост дівчини, повідомивши, що можна залишити більченя у себе в ролі домашньої тварини. Оскільки білченя ще зовсім крихітка, його потрібно поїти спеціальним молоком, використовуючи шприц без голки. Деякі припустили, що кішка прийняла його за кошеня, тому і притягла додому.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Знайшлися також ті, хто запропонував Ясі свою допомогу – вони погодилися забрати гризуна під свою опіку, оскільки мають досвід догляду за білками. Користувачі також дали контакти фахівців, які можуть допомогти порадою в догляді за білченям.

Коментарі під постом Ясі Степаненко в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ясі Степаненко в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Ясі Степаненко в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкіру живцем.

Також Знай.иа писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.