У Дніпрі в ботанічному саду розквітла рідкісна квітка – гібіскус сирійський. Детальніше про довгоочікуване явище розповів директор ботсаду Анатолій Кабар на своїй сторінці в Facebook.

Ботанічний сад Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара давно славиться в Дніпрі своїми рідкісними експонатами. На цей раз відвідувачі саду можуть в живу побачити цвітіння сирійського гібіскуса, який випустив білі квіти у вівторок, 7 липня.

У Дніпровському ботсаді розцвів гібіскус сирійський / фото: Анатолій Кабар в Facebook

У Дніпровському ботсаді розцвів гібіскус сирійський / фото: Анатолій Кабар в Facebook

У Дніпровському ботсаді розцвів гібіскус сирійський / фото: Анатолій Кабар в Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники Анатолія Кабара були в захваті від опублікованих фотографій, висловивши своє захоплення в коментарях під публікацією. Наталія Микитчук зазначила, що гібіскус у неї асоціюється із Закарпаттям, оскільки там їх тисячами садять домогосподарки.

Також з коментарів вдалося з'ясувати, що гібіскус сирійський в цьому році розцвів дещо раніше буденного, а знайти його в ботанічному саду можна біля нової альпійської гірки.

Коментарі під постом Анатолія Кабара в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі кішка принесла господині бельчонка.

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов показав городянам свій палісадник.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі врятували кішку, яку збила машина.