У Дніпрі медики борються за життя 6-річної дівчинки, яка кілька днів тому випала з вікна багатоповерхівки. Детальніше про це розповіла дніпровський волонтер Олександра Сова-Тимощенкова.

У неділю, 5 липня, з вікна багатоповерхового будинку на Тополі-3 випала 6-річна дівчинка. Медикам вдалося врятувати дитину, проте її доставили в лікарню на Космічній у вкрай важкому стані. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій легенів та розрив печінки.

Як тільки дівчинка потрапила до реанімації, лікарі їй провели складну операцію на головному мозку і зробили переливання крові. Крім цього, довелося довгий час боротися з травматичним шоком. На даний момент дівчинка перебуває у відділенні дитячої реанімації у стабільно важкому стані.

У Дніпрі рятують життя 6-річної дівчинки, яка випала з вікна / фото: Олександра Сова-Тимощенкова в Facebook

З дня трагедії і донині дитиною займаються сусіди. Зокрема, допомагає малятку Ольга Рубльова, збираючи кошти на лікування і купуючи необхідні ліки. З'ясувалося, що з родичів у дівчинки — тільки мама, однак, зі слів мешканців будинку, вона приходила в лікарню лише один раз. Інформацію про це передали в соціальні служби.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як допомогти:

Під свою опіку дитину взяв благодійний фонд «Совушка». Допомогти лікарям і волонтерам врятувати маленьке життя може кожен з вас. Якщо у вас є зайві 10-20-30 гривень — перекладіть їх на рахунок: 5583 3501 0037 3193 (карта фонду, оплата через термінал) або 5168 7427 1212 6501 (карта оформлена на Тимощенкова Олександра, при перекладі вказати: «Для Яночки»).

Нагадаємо, що під Дніпром малятко з ДЦП потребує допомоги.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жінка вкрала гроші, які призначалися на лікування дитини.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі небайдужі врятували кішку, яку збила машина.